I. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi geleneksel mutfak kültürü ve yemekleri sempozyumu, 24-26 Haziran 2009, Bitlis = Ist International symposium on traditional culinary culture and cuisine of the Eastern Anatolian Region, 24-26 June 2009, Bitlis / ed. = ed by Oktay Belli, düzenleme kurulu = organization board Mahmut Doğru...[ve başk.], yayın kurulu = editorial board Oktay Belli...[ve başk.].

Yer Numarası
B.I/5875
ISBN
9786056150708
Dil Kodu
Türkçe
İngilizce
Basım Bildirimi
1. bs.
Yayın Bilgisi
[Bitlis] : Bitlis Eren Üniversitesi, 2010.
Fiziksel Niteleme
xvi, 445 s. : res. (rnk.), pl., tablo ; 32 cm.
Dizi
Bitlis Eren Üniversitesi yayın no ; 1.
Genel Not
Bitlis Eren Üniversitesi, Bitlis Valiliği ve Bitlis Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İstanbul Üniversitesi, Anadolu Geleneksel Muftak Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneği, TMMOB Mimarlar Odası Van Şubesi, Türkiye Tabiatını Koruma Derneği, Yemek ve Kültür Dergisi ve ÇEKÜL Vakfı’nın organizasyonu ile 24-26 Haziran 2009 tarihleri arasında Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.
Bibliyografya var.