Foodways and daily life in medieval Anatolia : a new social history / by Nicolas Trépanier.
Yer Numarası
A.VIII/3242
ISBN
9780292759299 (cloth)
9780292761896 (ebook)
9780292761896 (ebook)
Dil Kodu
İngilizce
Basım Bildirimi
1st edition.
Yayın Bilgisi
Austin : University of Texas Press, ©2014.
Fiziksel Niteleme
xvi, 243 s. : harita, tablo ; 24 cm.
Genel Not
İndeks s. [235]-243.
Bibliyografi, vb. Notu
Bibliyografya s. [221]-234.
Konu
Yemek kültürü__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda üretimi__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda tüketimi__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda alışverişi__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda ve din__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Beslenme alışkanlıkları__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Yiyecekler-sosyal durum__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda üretimi__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda tüketimi__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda alışverişi__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Gıda ve din__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Beslenme alışkanlıkları__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.
Yiyecekler-sosyal durum__Türkiye__Tarih__1500'e kadar.