Aksaray mutfak kültürü ve yöresel yemekleri / Hülya Erol ; fotoğraflar Aksaray Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi, Aksaray Müze Müdürlüğü Arşivi, Işıl Erol, Adem Koçak, Erdem Südemen, Erdem Zengin, M. Öner Taş, Onur Köksal, Savaş Ulukaya, Zeki Seferoğlu.

Yer Numarası
B.I/8130
ISBN
9786051498478
Dil Kodu
Türkçe
Basım Bildirimi
1. baskı.
Yayın Bilgisi
Aksaray : Aksaray Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 2018.
Fiziksel Niteleme
328 s. : resim (çoğu renkli), harita, tablo ; 30 cm.
Dizi
Aksaray Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kültür yayınları ; 16
Genel Not
Sözlük s. 322-324.
Bibliyografi, vb. Notu
Bibliyografya s. 326-328.
Emeği Geçenler
Erol, Işıl, fotoğraflayan.
Koçak, Adem, fotoğraflayan.
Südemen, Erdem, fotoğraflayan.
Zengin, Erdem, fotoğraflayan.
Taş, M. Öner, fotoğraflayan.
Köksal, Onur, fotoğraflayan.
Ulukaya, Savaş, fotoğraflayan.
Seferoğlu, Zeki, fotoğraflayan.
Kurum Adı
Aksaray Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi, fotoğraf arşivi.
Aksaray Müze Müdürlüğü Arşivi, fotoğraf arşivi.