Osmanlı'nın büyük mutfağı : tat ve kültürün tarihi / Maria Pia Pedani ; İtalyancadan çeviren Gökçen Karaca Şahin ; editör Hayriye Ünal.

Yer Numarası
A.VIII/8855
ISBN
9786056864599
Dil Kodu
Türkçe
Basım Bildirimi
1. basım.
Yayın Bilgisi
Ankara : Hece, 2018.
Fiziksel Niteleme
168 s., [4] s. resim : resim (renkli), minyatür ; 21 cm.
Dizi
Hece yayınları ; 513. İnceleme
Genel Not
İndeks s. 163-168.
Bibliyografi, vb. Notu
Bibliyografya s. 153-161.
Orijinal Versiyon Notu
Eserin orijinali: La grande cucina Ottomana.
Emeği Geçenler
Şahin, Gökçen Karaca, çeviren.
Ünal, Hayriye, editör.
Dizi Ek Girişi- Tek Biçim Başlık
Hece yayınları ; 513.
Hece yayınları. İnceleme.