Osmanlı mutfak kültürü : saraydan halka, klasikten moderne / editörler Arif Bilgin, Ömer Faruk Can.

Yer Numarası
A.IX/9353
ISBN
9786256647503
Dil Kodu
Türkçe
Basım Bildirimi
1. baskı.
Yayın Bilgisi
İstanbul : VakıfBank, 2024.
Fiziksel Niteleme
340 sayfa : resim, tıpkıbasım, tablo ; 24 cm.
Dizi
VakıfBank kültür yayınları ; 330. Tarih ; 91. Çalıştay serisi ; 4
Bibliyografi, vb. Notu
Bibliyografya makale sonlarındadır.
Emeği Geçenler
Bilgin, Arif, editör.
Can, Ömer Faruk, editör.
Dizi Ek Girişi- Tek Biçim Başlık
VakıfBank kültür yayınları ; 330.
VakıfBank kültür yayınları. Tarih ; 91.
VakıfBank kültür yayınları. Tarih. Çalıştay serisi ; 4.