Ortadoğu mutfak kültürleri / editör: Sami Zubaida, Richard Tapper ; çeviren: Ülkün Tansel ; yayıma hazırlayan: Ayşen Anadol.
Ortadoğu mutfak kültürleri
Yer Numarası
NG/2512
ISBN
9753331169
Dil Kodu
Türkçe
Yayın Bilgisi
İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2000.
Fiziksel Niteleme
ix, 309 s. ; 21 cm.
Dizi
Tarih Vakfı Yurt Yayınları ; 104.
Genel Not
Dizin: 296-309 ss.
Kaynakça: 281-295 ss.
Eserin özgün adı: Culinary cultures of the middle east.
Kaynakça: 281-295 ss.
Eserin özgün adı: Culinary cultures of the middle east.
Konu
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Yiyecek Üretimi.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Kafkaslar.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Yemek Kitapları.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- İstanbul'da Yemek.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Pirinç.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- El Kişk.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Musevi Yemekleri.
Mutfak kültürü ,Ortadoğu -- Mekke Mutfağı.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Kafkaslar.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Yemek Kitapları.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- İstanbul'da Yemek.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Pirinç.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- El Kişk.
Mutfak Kültürü ,Ortadoğu -- Musevi Yemekleri.
Mutfak kültürü ,Ortadoğu -- Mekke Mutfağı.
Emeği Geçenler
Zubaida, Sami., editör.
Tapper, Richard., editör.
Tansel, Ülkün., çeviren.
Anadol, Ayşen., yayına hazırlayan.
Tapper, Richard., editör.
Tansel, Ülkün., çeviren.
Anadol, Ayşen., yayına hazırlayan.