Ortadoğu mutfak kültürleri / editör: Sami Zubaida, Richard Tapper ; çeviren: Ülkün Tansel ; yayıma hazırlayan: Ayşen Anadol.

Ortadoğu mutfak kültürleri
Yer Numarası
NG/2512
ISBN
9753331169
Dil Kodu
Türkçe
Yayın Bilgisi
İstanbul : Tarih Vakfı Yurt Yayınları, 2000.
Fiziksel Niteleme
ix, 309 s. ; 21 cm.
Dizi
Tarih Vakfı Yurt Yayınları ; 104.
Genel Not
Dizin: 296-309 ss.
Kaynakça: 281-295 ss.
Eserin özgün adı: Culinary cultures of the middle east.
Emeği Geçenler
Zubaida, Sami., editör.
Tapper, Richard., editör.
Tansel, Ülkün., çeviren.
Anadol, Ayşen., yayına hazırlayan.