Samples from Turkish cuisine / hazırlayan: Ayşe Baysal... [ve başkaları.].
Samples from Turkish cuisine
Yer Numarası
NG/2732
ISBN
9751710561
Dil Kodu
İngilizce
Yayın Bilgisi
Ankara : Turkish Historical Society Printing House, 1993.
Fiziksel Niteleme
355 s. : fotoğ., tbl. ; 30 cm.
Dizi
Ministry of culture publication of General Direktorate of Folk Cultures Research and Development ; 174.
Series of material culture ; 6.
Series of material culture ; 6.
Genel Not
Dizin: 353-355 ss.
Bibliyografi, vb. Notu
Kaynakça: 349-350 ss.
Emeği Geçenler
Baysal, Ayşe., hazırlayan.
Kutluay Merdol, Türkan ., hazırlayan.
Ciğerim Taşçı, Nevin., hazırlayan.
Sacır, Handan., hazırlayan.
Başoğlu, Sevil., hazırlayan.
Kutluay Merdol, Türkan ., hazırlayan.
Ciğerim Taşçı, Nevin., hazırlayan.
Sacır, Handan., hazırlayan.
Başoğlu, Sevil., hazırlayan.