1-Tarihu'l-İslam / Ez-Zehebi-Ebu Abdullah Şemseddin Muhammed b. Ahmed b. Osman, 2-Tarihu'l-Mülük ve Abbaruhum ve Mevalidü'r -Rusul ve Enbaühum, 3-Terceme-i Fütuhi'ş-Şam , 4-Terceme-i Fütuhi'ş-Şam - 2-Et-Taberi-Ebu Cafer İbn Cerir Muhammed b. Cerih b. Yezid.
1.mikrofilm 318 Varak, 2.mikrofilm, 3.mikrofilm 303 Varak, 4.mikrofilm 360 Varak.