1-Tarihu'l-İslam, 2-3 Tarihu'l-Mülük ve Abbaruhum ve Mevalidü'r -Rusul ve Enbarühum, 4 El-İdrak li Lisani'l-Etrak - 1 Ez-Zehebi-Ebu Abdullah Şemseddin Muhammed b. Ahmed b. Osman, 2-3 Et-Taberi-Ebu Cafer İbn Cerir Muhammed b. Cerih b. Yezid, 4 Ebu Hayyan Muhammed b.Yusuf b.Ali Endülüsi Asırüddin.
182 varak, 291 Varak, 286 Varak, 67 Varak.