1 Tezhibü'l-Asar ve Tafsilü'l-Meanis Sabit an Resulillah, 2 Müsnedu Ali b.Ebi Talib min Tezhibi'l -Asar, 3 El Kanunü'-Vadıhfi Mualecati'l Cevarih, 4-7 Tarihu'l-İslam, 8 Düvelü'l-İslam - 1-2 Et-Taberi-Ebu Cafer İbn Cerir Muhammed b. Cerih b. Yezid, 3 Kuştemiroğlu Boğdı Bey, 4-8 Ez-Zehebi-Ebu Abdullah Şemseddin Muhammed b.Ahmed b. Osman.
196 Varak, 86 Varak, 155 Varak, 217 Varak , 274 Varak, 359 Varak, 199 Varak, 164 Varak.