Kitâb-ı tevârîh-i pâdişâhân-ı Vilâyet-i Hind ve Sind ve Hıtây ve Hoten ve [Derre?] ve Dervâz ve Keşmîr ve Vilâyet-i Acem ve Kâşgar ve Kalmak ve Çin ve Maçin ve Kızılbaş ve Bayındur ve sâir pâdişâhân-ı pîşîn ez evlâd-ı Cengiz-i bî-temîz ve Tibet ve Kalmak Han ve Hâkān ve Mâverâünnehir ve Dekken ve Hindûstân der zamân-ı Sultân Murâd Han aleyhi'r-rahmeti ve'l-gufrân - Seyfi Çelebi, ö. 998/1590'dan sonra. ([y.y.])
1 mikrofilm makarası (34 poz)