Tarihin toplumdaki işlevi ve öğretimi : 21. yüzyıl eşiğinde AB’ye giriş sürecinde Türkiye’deki tarih bilimi, tarihin topluma katkısı, tarih öğretimi, tarihçiler ve tarih öğretmenliğine sorgulayıcı bir bakış. - Güler, İbrahim. (İstanbul)
358 s.