Paris’te Ermeni teröristlerin yargılanmasını ve Fransa Hükümetinin tutumunu konu alan Ankara Üniversitesi senato kararı Ankara Üniversitesi tebliği ile A. Ü. Rektörü Prof. Dr. Tarık Somer’in basın toplantısı. (Ankara)
19 s.