1875-1876 Bosna-Hersek ve Bulgaristan ihtilâlleri ve siyasî olaylar. - Sedes, İbrahim Halil. (İstanbul)
1. c. ([2] sayfa, [4] yaprak portre, [1] katlı mektup, 267 sayfa, [1] sayfa portre, [2] katlı harita, [1] katlı kroki)