Kuantatif spektral analiz yardımıyla Anadolu'da başlangıcında başlangıcından Asur kolonileri çağına kadar bakır ve tunç madenciliği (metin, kataloglar, resim ve haritalar), cilt I: kısım I ve II - Esin, Ufuk. (İstanbul)
1 c.