Doğumundan Cumhuriyetin ilânına kadar fotoğraflarla Atatürk ve Atatürk'ün hususiyetleri - Soyak, Hasan Rıza, 1888-1970. ([İstanbul])
4 kitap 1 ciltte (1. kitap 187, [1] s., 2. kitap 519, [1] s., 3. kitap 155, [5] s., 4. kitap 71 s.)