Imperium Turcicum in europa, Asia et Africa, divisum in sua Regna et Regiones nempe Græciam, Natoliam, Armeniam, Arabiam, Ægyptum, Regna Algeriæ, Tunetanum, Tripoleos et Barcæ... - Valk, Gerard. ([Amsterdam?])
1 hrt.