Cem'iyyet-i Tedrîsiyye-i İslâmiyye'nin idare ve tedrîs meclisleri tarafından 1326 senesi ictimâ-ı umûmîsinde kırâat olunmak üzere tertîb olunan beyannâme ile Dârüşşafaka'nın 1326 senesine mahsûs büdcesini ve bazı teklîfât ile cem'iyyet-i mezkûre azâsının hurûf-i hecâ üzere esâmîsini hâvîdir, 5 Mart 1326. - Cem'iyyet-i Tedrîsiyye-i İslâmiyye. (Kostantiniyye [İstanbul])
40 s.