Ege'deki sivil direnişten Kurtuluş Savaşı'na geçerken Uşak Heyet-i Merkeziyesi ve İbrahim(Tahtakılıç) bey - Tekeli, İlhan, 1937- (Ankara)
vii, 597 sayfa, [4] sayfa resim, tıpkıbasım, 2 katlı şema, 8 harita