Anadolu Beyliklerinin kara ve Akkoyunlu devletlerinin kuruluşları ve siyasî hayatları ile bunlar zamanındaki devlet teşkilâtı, fikir hareketleri ve iktısadî hayat - Uzunçarşılı, İsmail Hakkı, 1888-1977. ([Ankara])
105 s.