Relation journaliere du voyage du Levant faict & descrit par haut et puissant seigneur Henry de Beauvau baron du dict lieu et de Manonville seigneur de Fleville, Sermaise, Domepure, &c Reveu augmenté et enrichy par l'autheur de pourtraicts des lieux les plus remarquables. - Beauvau, Henri de, 16??-1684. (A Nancy)
[8], 181 sayfa