Türk Tarih Kurumu tarafından yapılan Kültepe kazısı raporu, 1949 = Ausgrabungen in Kültepe Bericht über die im Auftrage der Türkischen Historischen Gesellschaft, 1949 Durchgeführten Ausgrabungen - Özgüç, Tahsin. (Ankara)
xii, 260 sayfa, [65] sayfa resim, [1] sayfa harita