Corpus inscriptionum Arabicarum Palaestinae - Macdonald, Sharon. (Leiden ; New York Leiden ; Boston Leiden ; Boston Leiden ; Boston Leiden ; Boston Leiden ; Boston Leiden ; Boston Leiden ; Boston)
8 cilt (1. c. xvii, 220 sayfa, [69] sayfa resim ; 2. c. xix, 325 sayfa, [111] sayfa resim ; 3. c. liv, 258 sayfa, [85] sayfa resim ; 4. c. xv, 233 sayfa, 1 katlı plan, [69] sayfa resim ; ek xx, 191 sayfa, [43] sayfa resim ; 5. c. xv, 484 sayfa, 1 katlı plan ; 6. c. xiii, 304 sayfa ; 7. c. xxi, 448 sayfa)