Merasıdu'l-Ittıla ‘ala Esmai’l-Emkineti ve’l-Bika : Muhtasaru Mu ‘cemi’l-Buldan li-Yakut - Safiyyüddîn Abdülmü'min b. Abdülhak el-Bağdâdî, ? - H739. ([y.y.])
3 cilt ( xvi, 500 ; 501-1008 ; 1009-1624 ss.)