Kültepe-Kaniš/Neša : yerli Peruwa ve Aššur-ımitti’nin oğlu Assur’lu Tüccar Usur-ša-Ištar’ın arşivlerine ait kil zarfların mühür baskıları = Kültepe-Kaniš/Neša : seal impressions on the clay envelopes from the archives of the native Peruwa and Assyrian trader Usur-ša-Ištar son of Aššur-ımitti. - Özgüç, Nimet. (Ankara)
xiv, 333, 284 s.