İstanbul Kütüphaneleri Arap harfli süreli yayınlar toplu kataloğu : 1828-1928 = Union catalogue of the periodicals in arabic script in the libraries of Istanbul : 1828-1928 (İstanbul)
xxxviii, 602, 24 s.