Duboko kadmoyo Dmimre Dkadişo Mor Efrem Süryoyo Hav dethkani men Abohotho Abubo druho Kadişo.o = Kilise ataları tarafından "Kutsal Ruh'un Kavalı" olarak adlandırılan Süryani Mor Efrem'in şiirleri - Süryani Mor Efrem, 285-373. (Ankara)
397 s