Dırjavna sigurnost-smyanata na imenata-vızroditelniyat protses - Komisiya za Razkrivane na Dokumantite i za Obyavyavane na Prinadlejnost na Bılgarski Grajdani kım Dırjavna Sigurnost i Razuznavatelnite Slujbi na Bılgarskata Narodna Armiya (KRDOPBGDSRSBNA). (Sofya)
2 c. (584 ; 520 s.)