Anadolu Osmanlı Demiryolu ve Bağdat Demiryolu Şirket-i Osmaniyesi İdaresi'nin iç yüzü - Gavriel, Arhangelos, 1856/57-1917. (Dersaâdet [İstanbul])
2 kısım 1 ciltte (1. kısım 254 sayfa ; 2. kısım 152 sayfa)