Sultân Selîm-i sâlis asrı vakâyiine ve müteferriâtına dâir asr-ı mezkûr ricâlinden ve eshâb-ı dikkatden Mustafâ Necîb Efendi'nin kaleme almış olduğu târîhtir - Mustafa Necip, ?-1831. (İstanbul)
118 s.