Sivas Sultanı Kadı Burhâneddin namına Kayseriyye’de bir kitâbe - Eldem, Halil Edhem, 1861-1938. (Kostantiniyye [İstanbul] İstanbul Kostantiniyye [İstanbul])
3 kitap 1 ciltte (1. kitap 8 sayfa, 2. kitap 61 sayfa, 3. kitap 9 sayfa)