Duyûn-ı Umûmiye-i Osmâniye’nin sûret-i tesviyesi hakkında takarrur eden mukâvelât üzerine tanzim olunub mer’iyet ahkâmına bi’l-istizan irade-i seniyye-i cenâb-ı Padişâhı şeref-sudûr buyurulmuş olan nizâmnâmedir (Dersaâdet)
98, 17 s.