Hüccetü’l-İslâm İmam Gazzâlî ; İntikâd ve mülâhazalar : dinî, felsefî, tasavvufî, ahlâkî ve edebî - Ayni, Mehmet Ali, 1869-1945. (İstanbul İstanbul)
2 kitap 1 ciltte (1. kitap 367 sayfa ; 2. kitap 251 sayfa)