I. Uluslararası Tarihi ve Kültürel Yönleriyle Türk-Alman Sempozyumu, 8-10 Ekim 2009 = Das Erste Internationale Symposium zu den Deutsch-Türkischen Historichen Kulturellen Beziehungen, 8-10 Oktober 2009 (Konya)
x, 762 s.