The proceedings of the Xth International Congress of Classical Archaeology, Ankara-İzmir, 23-30/IX/1973 (Ankara)
3 cilt (1. c. xxix, 590, [1] sayfa, [1] harita, [6] katlı plan ; 2. c. sayfa [593]-1138, [1] katlı plan ; 3. c. 360 sayfa)