335 senesi temmuz ayı zarfında Kafkasya’da İslamlara karşı icra olunduğu haber alınan Ermeni mezalimi = Atrocités Arméniennes : commises contre les Musulmans du Caucase durant le mois du Juillet 1919. - Osmanlı Erkân-ı Harbiyye-i Umûmiyye Dairesi. ([İstanbul])
7 sayfa, 8 sayfa