Complementum thesauri linguarum orientalium, seu onomasticum Latino-Turcico-Arabico-Persicum : simul idem index verborum lexici Turcico-Arabico-Persici, quod Latinâ, Germenicâ, aliarumque linguarum adjecta nomenclatione nuper in lucem editum. Accesserunt præcipuis onomastici Latinis vocibus significationes Germanico-Italicæ, tum æquivocationibus evitandis, tum indici, qui vicem vocabularii Germanico-aut Italico-Turcici præstet, faciliùs concinnando - Meninski, Francisci à Mesgnien, 1623-1698. (Viennæ)
[6], 1-16 s., 17-1998 sütun