Tarih. - Türk Tarih Kurumu. ([Ankara])
4. cilt (xxii, 374 sayfa, 132 sayfa resim, portre, tıpkıbasım, xi sayfa resim, [5] sayfa resim (renkli), portre (renkli), 8 sayfa harita (renkli), [1] sayfa grafik (renkli)