Tarih. - Türk Tarih Kurumu. ([Ankara])
4. cilt (xxii, 390 sayfa, 152 sayfa resim, portre, tıpkıbasım, 12 katlı harita (renkli), [5] sayfa resim (renkli), portre (kimi renkli), [1] sayfa grafik (renkli))