Râhat-üs-sudûr ve âyet-üs-sürûr (gönüllerin rahatı ve sevinç alâmeti) - Râvendî, Muhammed b. Ali, ?-1207’den sonra. (Ankara)
2 cilt (1. c. xxxi, 238 sayfa ; 2. c. sayfa vi, [241]-469, [1] katlı soyağacı)