''Bir devlet adamının'' Mehmet Tevfik Bey'in (Biren) II. Abdülhamid, Meşrutiyet ve Mütareke devri hatıraları - Biren, Mehmet Tevfik, 1867-1956. (İstanbul)
2 c. (1. c. lii, 512 s. ; 2. c. 536 s., [16] s. resim, portre)