Türkiye Devletinin en mühim ve meşhur esfârından 1244-1245 H. (1828-1829 M.) Türkiye - Rusya seferi ve Edirne Muahedesi yahud vakitsiz seferin ibret ve intibah dersleri. - Ahmed Muhtar Paşa. (Ankara)
2.c. ([7], 234 s.)