Türkiye Devletinin en mühim ve meşhur esfârından 1244-1245 H. (1828-1829 M.) Türkiye - Rusya seferi ve Edirne Muahedesi yahud vakitsiz seferin ibret ve intibah dersleri. - Ahmed Muhtar Paşa. (Ankara)
1.c. ([15], 293 s.)