Mémoires sur la vie privée de Marie-Antoinette, reine de France et de Navarre - Campan, Jeanne-Louise-Henriette, 1752-1822. (Paris)
3 cilt (1. c. [1] sayfa portre, [1] katlı tıpkıbasım, xlvii, 382 sayfa ; 2. c. 399 sayfa ; 3. c. 382 sayfa, [1] sayfa resim)