1877-1878 Osmanlı-Rus ve Romen savaşı / yazan mütekaid Tümgeneral İ. Halil Sedes. - Sedes, İbrahim Halil. (İstanbul İstanbul İstanbul)
<3> cilt (1. c. [2], 187 sayfa, 5 harita ; 2. c. [1], 132 sayfa ; 3. c. [1] sayfa portre, 136 sayfa, 16 harita)