Yarımburgaz (Küçükçekmece-İstanbul) mağarasında Türk Tarih Kurumu adına yapılan prehistorya araştırmaları ve Tuzla kalkolitiğinde yeni gözlemler - Kansu, Şevket Aziz, 1903-1983. ([Ankara])
s. 22-32, [21] s. resim, plan