1877-1878 Osmanlı-Rus ve Romen savaşı / yazan mütekaid Tümgeneral İ. Halil Sedes. - Sedes, İbrahim Halil. (İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul)
8 cilt (1. c. [2], 187 sayfa ; 2. c. [1], 132 sayfa ; 3. c. [1] sayfa portre, 136 sayfa, 16 harita ; 4. c. 141 sayfa ; 5. c. 145 sayfa, 10 harita ; 6. c. [1], 113 sayfa, 11 harita ; 7. c. [1], 139 sayfa, 2 harita ; 8. c. [1], 180 sayfa, 14 harita)