Early Muslim architecture, Umayyads, early ʻAbbāsids & Tūlūnids - Creswell, Keppel Archibald Cameron 1879-1974 (Oxford Oxford)
2 cilt (1. c. xxv, 414 sayfa, 81 yaprak resim, [20] sayfa resim, [2] katlı çizim, [2] katlı plan ; 2. c. xxvi, 415 sayfa, 123 yaprak resim, [6] sayfa resim, [5] katlı çizim, [1] sayfa plan, [7] katlı plan)