Early Muslim architecture. - Creswell, Keppel Archibald Cameron 1879-1974 (Oxford)
1 cilt 2 ciltte (1. kitap xxxix, 372 sayfa, 62 A yaprak resim (kimi renkli), [43] sayfa resim, [2] katlı çizim, [3] katlı plan ; 2. kitap vi, sayfa [373]-684, y. 63-140 resim, [10] sayfa resim, [1] katlı çizim, [2] sayfa plan, [2] katlı plan)