Müntehabat min havadisi’d-duhur fi mede’l-eyyam ve’ş-şuhur - İbn Tağrîberdî, 1410-1470. (Berkeley Berkeley Berkeley Berkeley)
4 cilt (1. c. ii, 163 sayfa ; 2. c. sayfa 164-394 ; 3. c. sayfa 395-735 ; 4. c. cxl sayfa, sayfa 737-921)